Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: infocami@lengton.nl

Over ons

FamilieFotoIn 1998 werd onze (Wim en Janny) droom werkelijkheid en konden wij ons een eigen plekje in Spanje veroorloven en de locatie was snel gevonden. Het zou de Costa Blanca worden en met name het gebied in de driehoek Altea-La Nucia-Benidorm.

De oorspronkelijke bedoeling een appartement werd al snel verlaten toen deze villa (Cami) te koop werd aangeboden. De prijs was natuurlijk niet vergelijkbaar met een appartement, maar dat moest worden gecompenseerd door de villa te verhuren.

Inmiddels is dit dus ruim 15 jaar geleden en zijn wij vele honderden gasten verder (zie gastenboek). In die tijd is er ook het nodige geïnvesteerd in de villa. Zomaar een greep: 3 nieuwe badkamers, loungehoek bij het zwembad, totale renovatie appartement, airco in alle kamers, dubbele zwembadverwarming, nieuw dak en ga zo maar door.

De verhuur van een luxe villa met kwaliteit die zowel geschikt is voor meerdere families maar ook voor 2 personen met prijsbepaling op basis van het aantal personen bleek een gouden greep te zijn en tot op de dag van vandaag zeer succesvol.

Het heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij nog 2 gelijksoortige villa’s in de verhuur hebben genomen. Zie onder onze andere villa’s.

Meer informatie over de eigenaar kunt u vinden op:

LinkedIn (klik om te openen)
Veldwijk Communicatie (klik om te openen)