Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: infocami@lengton.nl

Gastenboek


Enkele citaten uit het gastenboek die in de villa ligt

Bedankt voor jullie gastvrijheid en vertrouwen en het gebruik van dit prachtige huis.

Dick en Natascha F.

Vooral fijn dat alles door afsluitbare hekjes zo kindvriendelijk is. Het leuke speelhuisje en de andere speeldingenvielen bij onze meisjes zeker in de smaak.

Janneke en Roy H.

Wij hebben een super vakantie gehad in jullie mooie huis. Vooral de tuin en de verschillende terrasjes zijn heel leuk. In vele echt goede restaurantjes hebben we telkens weer lekker gegeten voor zeer schappelijke prijzen.

We kunnen niets aanmerken, alleen maar zeggen dat het super was.

Fam. P.

Wij en onze kindjes hebben genoten van de luxe die jullie villa te bieden heeft. Jullie hebben een super mooie villa met gezellig tuin. het grote zwembad leverde dagelijks de nodige afkoeling onder de warme Spaanse zon.

Wij zijn ontzettend blij dat het internet ons bij jullie oase gebracht heeft.

Ton en Inge

Wat hebben we ontzettend genoten van jullie villa. Er ontbreekt hier niets en we zijn ook zeer blij geweest met de beheerder dis ons prima geholpen heeft.

Samantha en Ronald

We zijn voor de 3e keer naar jullie villa’s geweest en ik moet zeggen het verveelt niet. Het is heerlijk om 2 weken zo luxe te leven. Ik vond op vakantie gaan nooit leuk en na 5 dagen verveelde ik me dood tot we een week naar jullie villa gingen en die dagen vlogen voorbij. Zelfs deze keer 14 dagen en verveel ik me nog niet.

Laetitia en Dani

Wat een topweek hebben wij achter de rug. In dit heerlijke huis genoten van ieder zithoekje. Ontbijten bij de keuken, loungen aan het zwembad en ‘s-avonds lang tafelen bij de BBQ. Ook de omgeving was geweldig.

Jan en Sylke

Jullie huis is prachtig en we voelden ons er echt op ons gemak.

Jan en Nanda

Wat een geweldig huis! Wat hebben we hier genoten en wat balen dat we alweer vertrekken. Onze dochter (1,5 jaar) is hier de Koningin; een huis met alles erop en eraan! Speelgoed, een pop die de hele dag verzorgd dient te worden, een echt eigen huisje bij het zwembad. Helemaal super!! Echt alles voor herhaling vatbaar.

Jacqueline en Arnoud

Allereerst Wow. We hadden uiteraard de foto’s gezien en de ervaring dat foto’s altijd mooier zijn dan de werkelijkheid, maar in dit geval was dat helemaal niet zo, eerder omgekeerd. De werkelijkheid is mooier dan de foto’s. We hebben genoten van jullie huis.

Melissa en Ronald

Wat hebben we het hier goed naar ons zin gehad, het fantastische huis met alles er op en er aan (speelgoed voor onze “kleine man”, zwembad attributen voor de grotere jongens, super!). Mooie zitjes buiten. Dit jaar weinig excursies gedaan, we waren het zwembad niet uit te krijgen.

Gert en Marjolein

2,5 week echt vakantie. het weer was helemaal perfect en het huis en zwembad ideaal. Weer eens wat ander dan kamperen in de regen.

Marco en Farida

Wij hebben inmiddels al een groot aantal keren woningen gehuurd. Het is altijd afwachten wat je aantreft.

Jullie woning heeft onze stoutste verwachtingen ruimschoots overtroffen. Diverse leuke hoekjes, het prettige zwembad en bovenal de onvoorstelbaar ruime woning.

John en Dolly