Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: infocami@lengton.nl

Kindvriendelijk

Alhoewel ook veel verhuurd wordt aan uitsluitend volwassenen hebben wij met name in de (school)vakantieperiodes natuurlijk ook veel gasten met kinderen. De villa is daar geheel op toegerust.

Zo kunt u b.v. het zwembad d.m.v. hekjes afsluiten voor de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen. Ook is het grote balkon afsluitbaar, zodat de allerkleinsten niet van de trap kunnen vallen.

Dit alles draagt natuurlijk bij aan een onbezorgde vakantie voor de ouders.

Ook op baby´s is gerekend en er zijn meerdere babybedjes met matrasje, lakentjes en dekentjes en de villa beschikt ook over meerdere kinderstoelen een buggy, babybadje en een staafmixer.

Rondom het zwembad vindt u een speelhuisje en glijbaan en zijn er in het poolhuis speelgoed en opblaasspullen te vinden.

Door het ruime terrein van ca. 1.000 m2 kunnen de kinderen zich ook goed vermaken rondom de villa en al snel zullen ze de tafeltennistafel (maar daar hoef je geen kind voor te zijn) ontdekken.

Tieners kunnen zich natuurlijk uitleven in Benidorm op terrasjes, barretjes etc en waar tot heel laat de disco’s open zijn. Vervoer hoeft geen probleem te zijn. Denk aan de huur van een bromscooter, maar ook taxi’s zijn redelijk betaalbaar (afstand Alfaz del Pi naar Benidorm is ca. 6 km)