Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: infocami@lengton.nl

Omschrijving

Villa CamiIn rustige groene omgeving schitterend gelegen, door palmen omgeven, luxe grote villa. Goede en snelle bereikbaarheid van het strand, Altea, Benidorm en Albir. Alles op een afstand van 4 – 6 km.

De villa is gelegen op ca. 1.000 m2 eigen grond, geheel omheind en heeft een eigen zwembad dat het gehele jaar te gebruiken is en kan worden verwarmd zowel d.m.v. zonnecollectoren als een heatpomp. Het zwembad beschikt over een eigen kleed- en toiletruimte met buitendouche voor warm en koud water en wordt omringd door een groot zonnig terras met schitterende loungehoek. Door middel van diverse hekjes kan het zwembad geheel afgesloten worden voor kleine kinderen.

De villa is geheel voorzien van airconditioning. Het geheel is omgeven door een mooie tuin met diverse volgroeide palmen, die vooral in de zomer voor voldoende schaduw zorgen. Verder zijn er diverse afzonderlijke terrassen en is er een grote barbecueplaats met buitenkeuken en overkapping.
De villa biedt plaats aan 11 personen en is verdeeld in twee aparte gedeelten: het eigenlijke woongedeelte en een groot inpandig appartement met eigen ingang. Beide ruimten zijn voorzien van satelliet T.V. met alle Nederlandse zenders, stereo-apparatuur, een DVD-speler en in het hoofdverblijf een gastencomputer.

In totaal beschikt u over 4 ruime separate slaapkamers ieder voor 2 personen, 1 woon/slaapkamer (appartement) voor 3 personen, 3 badkamers, 2 keukens, een grote living en een groot balkon. De hoofdkeuken is luxe uitgevoerd met vaatwasmachine, oven, kookplaat zowel op gas als electrisch, koelkast en vriezer, enz. Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig.

Onze villa is zeer geschikt voor kinderen. Naast het zwembad (met diverse attributen), zijn er ook verschillende spelletjes en hebben de kinderen genoeg ruimte rondom de villa. Verder is er een tafeltennistafel aanwezig.

Voor tieners is Benidorm met al zijn vertier een prachtige uitkomst. Voor de allerkleinsten is er een baby-ledikantje, een baby-badje, een buggy en een kinderstoel.

Voor de winterperiode is de gehele villa voorzien van centrale verwarming en in de zomer zult u veel plezier hebben van de airco. Verder beschikt u over een brandkastje.

De villa is echter ook uitstekend geschikt voor kleine gezelschappen van 2 of meer personen die rust, luxe en ruimte zoeken of willen overwinteren. Meestal wordt dan het gastenverblijf niet gebruikt en bij de prijsstelling houden wij duidelijk rekening met het aantal personen.